SHËRBIMI I GJURMIMIT SATELITOR GPS/GSM TË AUTOMJETEVE

  • Picture3
  • Picture2
  • Picture1
  • DSC_0004

Kompania “Alsig’ në bashkëpunim me kompaninë lider në botë të gjurmimit satelitor të automjeteve COBRA AUTOMOTIVE TECHNOLOGIES kanë formësuar shërbimin staelitor GPS/GSM të gjurmimit të automjeteve duke renditur edhe Shqipërinë na hartën e vendeve të cilat mbulojnë me këtë shërbim të gjithë ata klientë të cilët duan që makinat e tyre të jenë të sigurta nga vjedhjet e tyre. Në sajë të Qëndrës Operative të kompanisë Alsig lidhur me sistemin satelitor GPS/GSM të Cobra Automotive, ofrohet shërbimi i gjurmimit dhe lokalizimit të automjeteve të ndryshme. Pas lokalizimit në bashkëpunim me forcat e Policisë së Shtetit bëhet e mundur kapja e këtyre automjeteve.