IBA – Albania

You are here:
 • Baron James me Drejtorin e Pergjithshem te Policise se Shetit Ahmet Prenci Baron James me Drejtorin e Pergjithshem te Policise se Shetit Ahmet Prenci
 • Baron James me Leka Zogun Baron James me Leka Zogun
 • Copy of DSC_0004 Copy of DSC_0004
 • Copy of DSC_0077 Copy of DSC_0077
 • Copy of DSC_0082 Copy of DSC_0082
 • DSC_0016 DSC_0016
 • DSC_0053 DSC_0053
 • DSC_0077 DSC_0077
 • DSC_0082 DSC_0082
 • DSC_0101 DSC_0101
 • DSC_0109 DSC_0109
 • DSC_0112 DSC_0112
 • DSC_0115 DSC_0115
 • DSC_0129 DSC_0129
 • DSC07063 DSC07063
 • DSC07076 DSC07076

ibalogoKompania “Alsig” ne bashkepunim me “IBA” (International Bodyguard Association) organizatën më të madhe në botë për përgatitjen dhe trajnimin e bodyguardëve, kanë themeluar në Shqipëri “IBA-ALBANIA”, duke i shtuar edhe Shqipërinë, prezencës së madhe të IBA në të gjitha vendet e botës. Me këtë hap “Alsig” sjell eksperiencën më të përparuar dhe më prestigjioze të shërbimit bodyguard në Shqipëri.


www.ibabodyguards.com


IBA është një organizatë ndërkombëtare jo qeveritare e themeluar në Paris në vitin 1957 dhe është organizata më vjetër dhe më e madhe në botë për bodyguard duke e profilizuar si organizata kryesore në botë për trajnimin e bodyguardëve. Ajo ka një shtrirje në të gjithë globin. Objektivi parësor i këtij organizmi është të trajnojë oficerë të qeverive, punëtorë të security dhe të tjerë në një klas dhe nivel botëror të teknikave për bodyguard dhe mbrojtjeje. 

Kurset e trajnimit ne Shqipëri

IBA-ALBANIA Ka organizuar kurse shumë të suksesshme trajnimi për bodyguard kryesisht në nivelin “Masterclass Bodyguard”, të cilat kanë patur një impakt shumë të fuqishëm në media dhe nje interesim shumë të madh nga publiku.

Çdo kurs i IBA-së është i autentifikuar përmes një diplome të lëshuar nga Drejtori i Përgjithshëm dhe me vulë ligjore të International Bodyguard Association.

Me arritjen e 100 orëve trajnim, ju mund të merrmi çertifikatën BTEC niveli 3. Kjo është e nevojshme për rregjistrim dhe marrjen liçensës SIA. Nëse keni një liçencë SIA ju mund të punoni në çdo dëgë të industrisë security britanike. Gjithashtu liçenca SIA mund të përdoret në Bashkimin Evropian si një provë trajnimi dhe për rrjedhojë garanton punësim në fushën security në Evropë.

Gjithashtu IBA lëshon pasaportën EU Europass në mjeshtëritë e fushës së bodiguardëve. Çdo person që kryen kursin e IBA dhe merr çertifikatën bëhet anëtar i IBA.