Portfolio Archives: CategoriesProjects

You are here:

MENAXHIMI I SIGURISË PËR SPEKTAKLE, EVENTE, SHOW, KONCERTE

Alsig ka krijuar një performancë të shkëlqyer në fushën e menaxhimit të sigurisë në spektakle, show, koncerte apo aktivitete të ndryshme kulturore në ambjente të mbyllura apo të hapura, që zhvillohen në Shqipëri. Ky shërbim realizohet me angazhimin e stafit profesionist bodyguard (mbrojtjes ekzekutive) të kompanisë sonë.Në të përfshihen: Analizë faktike e sigurisë fizike të…

SHËRBIMI I GJURMIMIT SATELITOR GPS/GSM TË AUTOMJETEVE

www.cobra-at.com www.cobraconnex.de Kompania “Alsig’ në bashkëpunim me kompaninë lider në botë të gjurmimit satelitor të automjeteve COBRA AUTOMOTIVE TECHNOLOGIES kanë formësuar shërbimin staelitor GPS/GSM të gjurmimit të automjeteve duke renditur edhe Shqipërinë na hartën e vendeve të cilat mbulojnë me këtë shërbim të gjithë ata klientë të cilët duan që makinat e tyre të jenë…

MENAXHIMI I SIGURISE NE QENDRA TREGTARE

Sherbimi i sigurise ne Qendrat Tregetare realizohet nëpërmjet: • Organizimit profesional të shërbimit.• Pajisjes me mjetet dhe burimet njerezore te nevojshme për përballimin e situatave të ndryshme.• Përgatitjen trajnuese të stafit te sigurise per te gjithamasat perfshire edhe evakuimin.• Aplikimin e koncepteve bashkëkohore të ruajtjes • Kodin e etikes ne komunikimme klientet. •Sherbimin anti-eksplozivme ekipin anti-ekspoloziv te Alsig. •Trajnimin e stafit te sigurise dhe…

SUPERVIZIM DHE MENAXHIM I PROÇESEVE TË NDRYSHME TË AKTIVITETEVE TË KOMPANIVE TË MËDHA

Kompania “Alsig” duke synuar që të ruajë shërbimin elitar të sigurisë në Shqipëri, dhe njëkohësisht në përputhje me standartet më të përparuara ndërkombëtare, ofron për herë të parë në Shqipëri shërbimin e Supervizimit dhe Auditimit të sigurisë por edhe të proçeseve të ndryshme të aktiviteteve të kompanive të mëdha shqiptare dhe të huaja.Në këtë shërbim…

SHËRBIMI ANTI-EKSPLOZIV

Kompania ALSIG duke patur si synim kryesor të qënurit elitë në shërbimet e security, ofron së fundmi shërbimet antieksploziv duke krijuar Njësinë Antieksploziv e para në sistemin e shërbimeve private të sigurisë. Në këtë njësi bëjnë pjesë specialistët më të mirë të kësaj fushe ne Shqipëri të cilët kanë qenë drejtues dhe pjestarë të Njësisë…

SALLA OPERATIVE DHE GRUP I GATSHEM

Shoqëria ka ngritur të parën QENDER moderne OPERATIVE me sisteme elektrosinjalizuese të instaluara në objektet që përfitojnë shërbimet që bën të mundur kjo qendër. Në rast të kërcënimeve të keqberësve mjafton shtypja e një butoni që në harkun e 3-6 minutave të vijë pranë jush Grupi i Gatshëm për t’ju dhënë asistencën dhe mbrojtjen e…

RUAJTJA FIZIKE E OBJEKTEVE

Për të përmbushur mbrojtjen dhe ruajtjen e pasurisë së sipërmarrjeve “Alsig” ofron një grup shërbimesh të kompletuar. Në tërësinë e saj ruajtja fizike e objekteve konsiston në: Analizën dhe auditimin i sigurisë Instalimin e sistemeve audiovizive dhe të alarmit, qëndrore apo lokale Ruajtjen fizike dhe Akses kontroll Personeli për ruajtjen dhe sigurimin e objekteve përzgjidhet…

SHERBIMI BODYGUARD DHE MBROJTJA EKZEKUTIVE E PERSONALITETEVE

Shqipëria është përfshirë në ritmet e larta të ndryshimit të globit dhe e hapur ndaj realiteteve pozitive dhe optimiste, por edhe atyre të dhimbshme dhe të frikshme. Sot terrorizmi, rrëmbimi i personave dhe cënimi i jetës dhe pasurisë kapitale dhe morale të individit, janë bashkëshoqërues të sipërmarrjes. Mbrojtja ekzekutive e individëve në lidhje me personalitetin,…