MENAXHIMI I SIGURISË NË STADIUME DHE QËNDRA SPORTIVE

 • Stadiume_3_b
 • Stadiume_13_b
 • 5
 • 6
 • 2

Alsig ka krijuar një performancë të rrallë dhe të vetme në fushën e menaxhimit të hyrjes së tifozerisë në stadiumet e vendit. Ku përfshihen stradiumet e Shkodrës, Elbasanit, Durrësit, Kavajës etj, në të cilat është realizuar një konceptim i ri i menaxhimit të hyrjes së tifozëve.


Në të përfshihen:

 • Analizë faktike e sigurisë fizike të stadiumeve apo qëndrave sportive dhe hartimi i planit dhe masave për të rritur normat e sigurisë në to.
 • Një sistemi ri i organizimit të forcave.
 • Vendosja e sistemit të kontrollit kamerave në hyrje.
 • Disiplinimi i lëvizjes së turmave me anë të instalimit të objekteve metalikë udhëzues.
 • Monitorimi dhe regjistrimi me sistem DVR të procesit të kontrollit të biletave të tifozëve.
 • Kontroll Anti eksploziv në stadiume dhe qëndra sportive ku zhvillohen aktivitete të ndryshme. Kontrolli kryhet me ekipin anti eksploziv të kompanisë “Alsig” të pajisur me specialistet më të mirë të kësaj fushe dhe qen anti eksploziv bashkë me mjetet e tjera të duhura për këtë shërbim.

Të gjitha këto masa kanë rezultuar shumë të suksesshme në rritjen e të ardhurave të klubeve sportive si pasojë e mirë menaxhimit të procesit të hyrjes së tifozerisë dhe kontrollit të biletave.